top of page

Plantada de Sant Ponç de l'Hort de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB

Organitzada per l'Hort de la Facultat i Gresc@

5/8/2018

L'Hort de la Facultat és un espai ecodidàctic que la Facultat de Ciències de l'Educació ha recuperat l'any 2017. En la plantada de Sant Ponç s'ha començat a dinamitzar el seu funcionament pensant entre totes les seves potencialitats educatives i reflexionant sobre formes de participació.

Xerrada de Pablo Kaplún Pensament Ambiental Llatinoamericà. Economia descalça i geografia viva.

Organitzada per la OSEA (Associació Santcugatenca d'Educació Ambiental)

4/10/2018

Xerrada de Pablo Kaplún, professor uruguaià i tècnic de la ONG Geografía Viva a Mèrida (Venezuela), en el marc de les Nits temàtiques de La Floresteca.  Organitzada pel grup de lectura d’Ecologia Política d’OSEA i cal Temerari per donar a conèixer aquesta perspectiva ecologista i descolonitzadora prou desconeguda per aquí, però emparentada amb el ecodesarrollo, la epistemología del sur i l’agroecologia. En són referents Max-Neex, Sachs, Leff i moltes altres.

​

Recursos per a l'aprenentatge amb visió de Sobirania Alimentària

Generació de recursos didàctics per a la Soberania Alimentària per part del grup ARAG-UAB

1/12/2020

El grup ARAG ha dut a terme un projecte finançat per la Fundació Autònoma Solidària (2016-18) amb la finalitat d‘elaborar materials didàctics sobre ‘Sobirania alimentària’ i fer-ne difusió entre diferents Facultats del Campus. Han generat: una biblioteca digital amb materials sobre ‘Sobirania alimentària’ i el pack didàctic â€˜Alimentar Barcelona’. El grup Gresc@ vàrem participar en la prova pilot del pack-didàctic junt amb alumnes de 6 graus universitaris diferents de la UAB (sociologia, periodisme, ciències de l’educació, ciències ambientals, humanitats i veterinària). El dimarts 13 de març es van presentar aquests materials. Aviat penjarem els enllaços per a que podeu accedir-hi.

Economia i sobirania alimentària

Debat del grup ARAG-UAB

2/8/2018

En aquest acte organitzat pel GEDEF de Veterinària amb el suport de la FAS en el marc de les Jornades de la Facultat de Veterinària, hem escoltat a Gonzalo Gamboa de l'ICTA, especialista en ciències ambientals i economía ecològica, i a Jordi Rosell del grup ARAG, especialista en economía, per debatre després tots plegats sobre diverses mirades sobre les relacions entre la sobirania alimentària i l'economia.

Consideracions socials dels cultius transgènics

Seminari del grup ARAG-UAB

2/5/2018

La professora Amaranta Herrero, sociòloga i investigadora del GENOK (Noruega), va dur a terme aquest seminari organitzat pel grup ARAG-UAB (Agricultura, Ramaderia i Alimentació en la Globalització), en col·laboració amb el Minor de Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global (Facultat CCPP i Sociologia). Tres membres del grup es van unir a aquest debat sobre els transgènics i les seves implicacions socials. 

II Trobada d’Intercanvi d’Experiències Educatives per la Justícia Global

De los Organitzacions per la justícia global lafede.cat

2/1/2018

Lafede.cat organitza la II Trobada Canviar l’escola per canviar el món amb l’objectiu de visibilitzar la feina conjunta d’organitzacions de justícia global i centres educatius. La Lucia hi va assistir i ens ha fet una petita crònica del que va succeir allà.

Please reload

Estem construint

el web, disculpeu les molèsties

...

Podeu trobar part d'aquesta informació a http://grupsderecerca.uab.cat/gresco/content/hem-participat

bottom of page